Nebezpečné textilní materiály

04.04.2013 14:31

Jsem člověk, který na sobě rád - a již velmi dlouho - duchovně pracuje. Ráda koukám na různá videa z přednášek moudrých lidí a neustále se vzdělávám v oboru zdravé stravy, přírodního uzdravování, sleduju videa různých léčitelů, šamanů, guruů a také lékařů, kteří již pochopili, že alopatická medicina svět opravdu nezachrání, že je třeba vnímat své tělo, naslouchat mu a uzdravovat se také pomocí holistických metod, jako je akupunktura, akupresura, homeopatika a samozřejmě zdravou stravou a bylinkami....

Často mě velmi překvapuje, jak tito lidé, kteří vynakládají ohromné množství energie, aby svá moudra rozdávali mezi nevědomé, jsou sami v pozici naprosto nevědomého laika. 

Když vidím úžasné lidi, kteří jsou léčiteli, jak sami o sobě říkají, jak denně meditují, aby čistili svou mysl, jak jí zdravě - nebo dokonce syrovou, živou stravu a jak moc jim na sobě krásně záleží..... a přitom jsou oblečeni do svetru s jelenem, který si někde koupili ve velkém řetězci s lacinou módou - protože za hadry přece duchovní člověk nevyhazuje peníze... to přece vůbec není důležité...který je vyroben z chemických látek naprosto ubližujících našemu zdraví. 

Textilní materiály, z kterých jsou vyrobeny oděvy v těch tzv. módních značkách ( já tomu tedy značky neříkám ani omylem), jsou ve stech procentech vyrobeny z odpadu, který se máčí a louhuje a upravuje v takových chemických roztocích, že by se vám z toho udělalo šoufl na pěkně dlouhou dobu.

To, co my sami hezky nasbíráme do tříděných kontejnerů, se odveze do zemí východoasijské provenience, kde se tento odpad smíchá se zapáchajícím textilním odpadem z celého světa. Tato odpadní směs projde několika procesy s vysoce nebezpečnými, rakovinotvornými látkami, až se z toho zase vyvine jakože 100% "bavlna", kterou si celí šťastní koupíme v nějakém tom hamku, nebo cíáčku.... 

Navíc - když pracujeme s energiema, víme, že vše, s čím ten daný výrobek přijde do styku, přijme jeho energii. Uvědomujete si vůbec, že na tomhle oblečení pracují desetileté nešťastné děti? Že energie těchto výrobků je ve vibracích nenávisti, beznaděje, smutku, trápení a vnitřního pláče? 

Meditujeme a čistíme se zevnitř, čistíme své tělo zdravou stravou a čistíme svou mysl od negativních myšlenek....

A na toto své čisté tělo si oblečeme ten největší chemický hnůj, jaký si jen dovedeme představit, s nešťastnou energií maličkých zoufalých bytostí...

Chcete-li slyšet mou odpověď jak z toho ven, pak se vás ptám: opravdu musíte mít každou sezónu kupu nových věcí v šatníku, které stejně nenosíte a vyhodíte je po dvou praních? Opravdu musíte mít přecpané skříně k prasknutí všech těch hadříků, které stejně nenosíte?

Nestačilo by vám pár kvalitních oděvů, které by byly ušity s láskou a z kvalitních přírodních materiálů?

Opravdu musíte podléhat těm nesmyslným radám v hloupých lifestylových časopisech?